تخم شربتی از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگه داشتن فشارخون و لاغر شدن بسیار موثر است. نام دیگر تخم شربتی دانه چپا است که دانه های چیا سرشار از مواد مغذی هستند و به نوعی قهرمان گمنام هستند.
حدود 20 درصد وزن دانه های به این کوچکی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است و به همین دلیل، غذایی عالی برای مغز و قلب است. میزان امگا 3 موجود در تخم شربتی، 8 برابر ماهی سالمون است.
برخی از خواص تخم شربتی
- بهبود بیماری های تنفسی
- بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا
- کاهش وزن
- کنترل فشار خون
- آرامش اعصاب
زیاده روی در مصرف تخم شربتی موجب ایجاد سر گیجه و همچنین بروز اختلال در حس بینایی می شود.
مشخصات عمومی | |
وزن | 100 گرم |
مشخصات فنی | |
طبیعت | سرد و خشک |
منع مصرف | افراد مبتلا به کرم معده |