عینک شنای اسپیدو مدل S505
-
40,000تومان
- موجودی:1
- تولید کننده: اسپیدو
- کد محصول: مدل S505
برچسب ها: عینک شنای اسپیدو مدل S505
بسیار نرم و انعطاف پذیر
بسیار راحت و قابل تحمل
تنظیم بند اتوماتیک
ضد اب و ضد بخار
فریم متوسط
دارای لنزهای جیوه ای
مناسب صورت های معمولی
مشخصات فنی
سایر توضیحات
طراحی این عینک بسیار زیبا، نرم و منعطف، همراه با بندهای سیلیکونی خود باعث ثابت نگه داشتن عینک کنار سر می شود، همچنین از چشمان شناگر در برابر کلر و املاح آب محافظت می کند. این محصول به خاطر داشتن لایه محافظ نرم اطراف شیشه هایش، بالاترین میزان راحتی را فراهم می سازد.
«اسپیدو» (Speedo) یک شرکت خصوصی بینالمللی است که در زمینه تولید و توزیع پوشاک شنا و لوازم جانبی آن فعالیت میکند. اسپیدو در سال ۱۹۱۴ میلادی توسط «السکاندر مکری» (Alexander MacRae) در شهر سیدنی استرالیا تاسیس شد. الکساندر که در سال ۱۹۱۰ از اسکاتلند به سیدنی مهاجرت کرده بود، در ابتدای تاسیس شرکت با تولید لباسزیر کار خود را آغاز کرد. در طول جنگ جهانی اول، ارتش استرالیا نیاز به تعداد زیادی جوراب برای سربازان خود داشت که الکساندر با مغتنم شمردن این فرصت اقدام به توسعه شرکت خود برای پاسخگویی به این نیاز کرد. در نهایت در سال ۱۹۲۷ اولین خط تولید پوشاک شنا و با عنوان (Speedo) بهراه افتاد. اسپیدو نامی بود که در یک مسابقهی انتخاب شعار بین کارمندان شرکت و از عبارت (Speed on in your Speedos) انتخاب شده بود. اسپیدو مطابق با ریشه استرالیایی خود یک بومرنگ را بهعنوان نشان تجاری انتخاب کرد.
در سال ۱۹۳۲ میلادی اسپیدو اولین حضور خود را در المپیک تجربه کرد، زمانی که کلر دنیس (Clare Dennis) شناگر ۱۶ سالهی استرالیایی برنده شنای ۲۰۰ متر پروانه زنان در بازیهای المپیک لسآنجلس شد، لباسی با برند اسپیدو به تن داشت. همچنین برای اولین بار تیم شنای مردان استرالیا در بازیهای تابستانی ۱۹۳۶ برلین از تولیدات اسپیدو استفاده کرد. در همین سال اسپیدو حامی «سازمان امداد و نجات گشت دریایی استرالیا» یا (Surf Life Saving Association) شد. دو سال بعد بنیانگذار شرکت، الکساندر مکری در سن ۵۰ سالگی در حالیکه شرکت در راه جهانی شدن بود، از دنیا رفت. در سال ۱۹۹۰ گروه تولیدی پوشاک ورزشی «پنت لند» (Pentland) 80 درصد از سهام اسپیدو را خریداری کرد. اسپیدو با مالکیت این گروه بریتانیایی، همچنان به تولید و توزیع پوشاک و لوازم جانبی شنا با ایدههایی طلایی ادامه داده و در قرن بیست و یکم با تولید لباس (Fastskin) باز هم رکوردهای جهانی در زمینه شنا را جابجا کرده است. اسپیدو حامی تیمهای ملی شنا از جمله استرالیا، برزیل، کانادا، کلمبیا، چین، ایسلند، ژاپن، مکزیک، رومانی، اسپانیا، بریتانیا، امریکا و... است.
ورزشهای آبی از پرطرفدارترین و مهیجترین ورزشها بهشمار میروند. «آب دنیای ماست»، شعار «فینا» (FINA)، فدارسیون جهانی شنا است. یکی از ابتداییترین نمودهای ادعایی که در شعار فینا به آن اشاره شده، آب بازی در دوران کودکی است که همهی ما آن را تجربه کردهایم. به جرات میتوان گفت شنا قدمتی به اندازهی تاریخ بشریت دارد. عبور انسانهای اولیه از رودها، رودخانهها، برکهها، دریاچهها و تمامی موانع آبی که پیرامون محل زندگیشان وجود داشت، نیازمند مهارتی اکتسابی به نام شنا بود. براساس یافتههای «هیروگلیف» (حروف تصویری مصریان باستان) و اسناد بهدست آمده از یونان، روم باستان و بینالنهرین قدمت شنا به ۲۵۰۰ سال پیش از میلاد مسیح باز میگردد. شنا از جمله آموزههایی بوده که اکثر تمدنها در برنامههای آموزش نظامی خود از آن استفاده میکردند.
ورزشهای آبی از قرن نوزدهام میلادی بهطور چشمگیری رشد کردند. اولین مدرسهی شنا در سال ۱۸۱۰ میلادی در آلمان آغاز بهکار کرد. در این مدرسه با کمک طناب، کمربند و قلاب آموزش به داوطلبان مبتدی شنا آموزش داده میشد. در سال ۱۸۵۸ میلادی نخستین رقابت جهانی شنا در استرالیا برگزار شد. شنا با حضور در المپیک ۱۸۹۶ جای خود را در بین ورزشها تثبیت کرد و به این ترتیب شکل اجرای مسابقات شنا در کشورهای مختلف توسعه یافت.
با گشترش شنا نیاز به لباسهای مخصوص مورد توجه قرار گرفت. لباسهایی که بسته به رشتهی رقابت، آب و مواد محلول در آن و حتی فیزیک بدنی شناگر متفاوت بودند؛ پوششهایی که خطرات اندک ورزشهای آبی را به حداقل میرساندند. از جمله خطراتی که میتوان آنها را وابسته به نوع لباس دانست میتوان به التهاب گوش میانی و داخلی، رشد استخوان در کانال گوش به سبب داخل شدن طولانی مدت آب به داخل گوش، سوزش چشم یا پوست به علت بالا بودن میزان PH آب که ناشی از وجود گندزدای (کلر) آب استخر است، تخریب ساختار و تغییر رنگ مو به سبب قرار گرفتن طولانی مدت در برابر کلر آب استخر و در مورد استخرهای رو باز آفتاب سوختگی شدید (یکی از عمده دلایل سرطان پوست) میتوان اشاره کرد.
امروزه لباس شناگران از مواد اولیهی مختلف، حتی پوست کوسه ساخته میشود. لباس مخصوص شنا انواع مختلفی دارد؛ معمولا یک شلوار کوتاه که به بدن میچسبد و وزن کمی هم دارد در کنار قابلیت عدم جذب آب از ویژگیهای این لباسهای مخصوص هستند. البته این پوشش برای آقایان و بانوان متفاوت است. طبق مقررات فدارسیون جهانی شنا، لباس باید بهصورت یک تکه باشد.
استفاده از کلاه در هنگام شنا به افراد مبتدی اعتماد بهنفس بالایی میدهد. گذشته از آثار انگیزشی آن، کلاه سرعت شناگر را هم افزایش میدهد و از لحاظ بهداشتی به بانوانی که موهای بلندی دارند، کمک زیادی میکند. جلوگیری از خیس شدن موها با آب و کلر محلول در آن، که باعث تخریب ساختار و تغییر رنگ مو میشود، از مهمترین مزایای استفاده از کلاه شنا است.
عینک شنا علاوه بر موارد بهداشتی که باعث جلوگیری از سوزش چشم میشود، جهت دید زیر آب و تشخیص دیوارهی استخر و همچنین انجام برگشت سالتو بسیار مناسب است.