سبد خرید شما خالی است!
بارهنگ در طب سنتی به عنوان نرمکننده سینه و برطرف کننده سرفه و خارشهای گلو استفاده می شود.برخی از خ.....
طبیعت به دانه سرد و تر است. برای مصرف به دانه میتوانید یک قاشق چایخوری از دانههای آن را کمی در آب.....
تخم بالنگو مقوی قلب است و باعث کاهش تپش قلب و احساس سبکی در قفسه سینه میشود همچنین در کاهش احساس .....
طبیعت گیاه خرفه سرد و تر است. تخم خرفه تصفیه کننده خون و تسکین دهندهی تشنگی است و برای رفع سرفه می.....
تخم شربتی از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل .....
تخم شنبلیله سرشار از مواد مغذی از جمله: مس، پتاسیم، کلسیم، آهن و منیزیم است و از نظر ویتامینی نیز دا.....
طبیعت شوید گرم و خشک است. تخم شوید هضم کننده غذا، مقوی معده و بادشکن میباشد و برای سلامت دستگاه گوار.....
معرفی اجمالی محصول:تخم کتان منبعی سرشار از مواد مغذی همچون فیبر ، منگنز ، ویتامین B1 ، اسید چر.....
تخم کرفس از همان گیاهی تهیه می شود کە شاخ و برگ آن را مصرف می کنیم. از تخم کرفس به عنوان یک طب .....
گشنیز گیاه بومی جنوب اروپا و مناطق مدیترانه است و در بیشتر نقاط ایران نیز می روید. تخم گشنیز .....
معرفی اجمالی محصول:خاکشیر جزء آن دسته از خوراکی هایی است که خوردن آن باعث از بین رفتن عطش و تشنگی می.....
طبیعت زنیان گرم و خشک می باشد و مهمترین خاصیت آن میکروب کشی است. از زنیان به عنوان ادویه و نگه دارند.....
طبیعت سیاهدانه گرم و خشک است. از اصلی ترین خواص معجون سیاه دانه این است که سیستم ایمنی بدن را تقویت .....
هلیله سیاه تقویت کننده حافظه است و مانع از سفید شدن مو می شود، همچنین جویدن روزانه مقداری از آن به.....
چهارتخمه که شامل تخم های قدومه، ریحان، بهدانه و بارهنگ می باشد دارای طبع سرد است.برخی از خواص .....